luni, 15 aprilie 2024

Am fost 2 ore în Iad cu pocăiții - Am văzut locul unde merg curvarii

O marturie terifianta de la un barbat penticostal  (sau din alt cult unde pretind ca au vedenii) . Personajul afirma ca a avut un fel de vis sau vedenie pe care a considerato foarte reala in care a fost dus in iad. Marturia cam iese din tiparul obisnuit al marturiile despre lumea cealalta prin descrierea experientei care afirma ca a fost  extrem de traumatizanta. 
Ce este cel mai socant este faptul ca subiectul considera ca a ajuns in iad pentru curvie (aceasta fiind invinuirea care i s-a adus in iad)   desi el era casatorit si nu a avut fapte de curvie decat in gand s-a intamplat sa pofteasca o femeie. Daca avertismentul este real si nu este altceva la mijloc, atunci cu exceptia catorva sfinti , majoritatea barbatilor risca sa ajunga in iad chiar daca sunt pocaiti , pentru ca asta reiese din acest video, tot grupul din iad fiind format din pocaiti. Pe langa cei care au pacatuit cu gandul si au ajuns in iad acolo se aflau si pocaitii lumesti care iubeau lumea, astia iarasi depasesc 50% in biserici.
Si atunci cum ramane cu ce ne spun pastorii ca daca crezi esti mantuit garantat fiind justificat prin credinta...
Acum care spune adevarul si care este fals ?  
Presepun ca ortodocsii care urmareasc acest video jubileaza , de mult spuneau ei ca pocaitii se duc in iad. Si daca pocaitii merg in iad , nepocaitii unde ajung ? In rai ? In nici un caz .