marți, 21 februarie 2023

Viața de blogger

 



Am  inceput sa scriu in acest blog (si nu numai) in 2014 cu scopul de a vesti Evanghelia si ai ajuta pe oamenii sa afle calea cea dreapta , crestinismul autentic. Intre timp lucrurile sau mai schimbat e din ce in ce mai greu sa indetifici crestinismul autentic in bisericile de astazi, ultra modernizate pana acolo ca a devenit dificil sa  mai recunosti o biserica, ca cea adevarata. 

In plus de cand cu smatphon-ul lumea a trecut pe video, a devenit o moda live-urile si asa au aparut vlogger-ii , unii din ei devenind lideri de audienta, adevarati "idoli" cu mii sau zeci de mii de urmaritori. Cu saituri, bloguri poti beneficia de o audienta acceptabila daca ai un titlu : pastor, profesor, doctor cu renume sau ai sait de stiri cu multi angajati bine platiti.

Altfel scrii degeaba, unii cu telefoane citesc doar titlul articolului apoi il comenteaza  daca este pe facebook, altii citesc cateva fraze si obosesc , mai rar persoane care citesc tot articolul pana la capat, asta se vede din faptul ca nu comenteaza, nu au reactii la continut. In plus multi neoprotestanti (ca si ortodocsii) au idei fixe la care greu renunta indiferent ce citesc. In conditiile astea sa scrii intr-un blog sau sait a devenit o pierdere de timp, poate sa scrii cel mult din cand in cand din placerea de a scrie si nimic mai mult. Au scazut in ultimul timp si interesul pentru grupurile de pe facebook, unele s-au inchis din lipsa de membrii activi. 

Acum se duc cu gramada la live-urile de pe youtube cu zecile de mii unde un "guru"  a toate stiutor îi "lumineaza" pe naivii care stau gura casca ca la televizor. Asta e lumea, in permanenta schimbare si trebuie sa acceptam asta, chiar daca schimbarea nu este cea dorita de noi.


...