joi, 17 octombrie 2024

Gigi Becali candidat pe listele AUR la Camera deputatilor afirmă că nu acceptă voturile "sectanților "


Gigi Becali milionarul fost puscariaș cunoscut pentru atanșamentul său până la fanatism  față de Biserica Ortodoxă fiind un fervent vizitator al mânăstirilor la care a făcut donații generoase a declarat la un post TV că nu are nevoie de voturilor sectanților  . A afirmat că nu vrea ca "baptiști sau alte secte"  să îl voteze pentru că "aceștia s-au lepădat de Hristos". Ne-am fi așteptat să fie mai inteligent acest individ cu notarietatea lui dar ne-a dovedit că este de-o incultură crasă iar nivelul său de inteligență submeodicru. 



Nu stim cum se împacă uzanțele Camerei Deputaților ca membrii alesi să fie absolvenți de studii superioare  cu situatia lui Becali care  a absolvit doar studii medii, averea sa tina loc de studii ? Gigi Becali figurează  pe listele AUR pe poziția a doua după George Simion  deci cu intrare sigură în parlament în consecință  neoprotestanții s-au asigurat de un dușman în Parlament după ce la alegerile parlamentare pocaiții au votat cu miile AUR cu speranța ca Peter Costea va ajunge la Bruxelles  doar că locul 11 pe buletinul de vot nu ia dat nici o șansă. 
Măcar acum neoprotestanții să se trezească și să nu mai voteze cu partidul AUR care a oferit un post de parlamentar lui Gigi Becali cunoscut pentru ura sa endemică față de cei pe care îi numește cu dispreț  de habotnic "sectanți".